maanantai 3. lokakuuta 2011

Erkkari ja Enzon jälkikasvua

Eilen oli parsoneiden erikoisnäyttely Lohjalla. Meiltä edustamassa oli Niitti ja Pepper, Enzo sai tyytyä kotimiehen rooliin. Pepperille EH muuten hyvällä arvostelulla, mutta koko oli "up to size" ja rintakehä "just spannable". Niitin tulos oli käyttöluokasta ERI/1 SA ROP-käyttökoira ja pn-luokassakin kuuden parhaan joukkoon.:-) Olemme oikein tyytyväisiä. Taas saatiin kotiintuomisiksi kiertopalkintopokaali, joka on käynyt meillä kahdesti ennenkin Enzon toimesta. Nyt siihen saadaan kaivertaa sitten Niitinkin nimi.:-))

VSP-käyttökoira Tallitontun Samu & ROP-käyttökoira Niitti
kuva Leena Mäkelä

Viikonlopun aikana nähtiin useampi Enzon jälkeläisistäkin ja tässä kuvasatoa niistä. Kuvausolot eivät valitettavasti olleet otollisimmat meidän objekteille, joten monet muuten hyvät kuvat jäi laadultaan huonoiksi.:-( Laitan niitä silti.

Ensin kävimme katsomassa matkalla etelään Enzon ja Niitin poikaa Hugoa (Joutilaan Hugo). Siinä oli kyllä poika, joka vei sydämen. Komea kuin mikä varustettuna huippuluonteella...<3 Kaveri oli myös varsin toimelias, joten mitään tähtiotosta ei pikkumiehestä saatu. Ikää on nyt karvan verran vaille 4 kk.




Joutilaan Hugo "Hugo"

Lauantai-iltana ehdimme nähdä myös Hugon siskon Helmin (Joutilaan Tosca). Kaunis ja herttainen neiti hänkin.<3 Helmi oli veljeään rauhallisempi ja harjoitellut jo pönöttämistä, joten näyttelyn alkeet sujui kuin vanhalta tekijältä.
Joutilaan Tosca "Helmi"

Erkkarissa oli Enzon ja Telman lapsista Näätä ja Patton ja Enzon ja Peicon lapsista Martti ja Ruu. Patton sai ERIn ja muut EHn. Tässä pari kuvaa Näädästä.

Tupla-Täplän Täydellä Sydämellä "Näätä"

Tässä herra Patton.
Lisätty 4.10. Patton kävi maanantaina putkilla ja oli toiminut oikein hyvin. Molemmat Enzon ja Telman pojista taitavat siis päästä lut-kokeisiin, kunhan vaadittava 15 kk ikä tulee täyteen.:-)
Tupla-Täplän Täynnä Toivoa "Patton"

Jokin aika sitten kävimme vaihtamassa autoa Tampereella ja näimme pikaisesti Maurin. Komea mies sekin.:-)

Ulvomäen Eemeli "Mauri"

Remontti taas sai uuden vaiheen, kun tänään alkoi kohota tämmöinen.


Toisen päivän jälkeen näytti tältä (lisätty 4.10.)


Kyllä ensi talvena tarkenee, kun saadaan kunnon leivinuuni!

1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

Onnittelut näyttelymenestyksestä! :) Teillä remppa etenee paljon jouhevammin kuin täällä, meillä on keittiö vieläkin suunnitteluasteella ja uunia toivoillaan edes jouluksi...