maanantai 12. heinäkuuta 2010

Niitti pääsi yllättämään

Viime viikolla piteli vähän kiirettä. Olemme muuttamassa elokuussa takaisin kotiseudulle Pohjois-Savoon Pielavedelle. Paluumuuttoa on suunniteltu suurin piirtein niin kauan kuin olemme asuneet Oulun seudulla, joten kiire pääsi yllättämään, kun nyt ollaankin muuttamassa ihan oikeasti. Kaikki "tehdään kun ehditään" ja "sitten kun on rahaa"-projektit pitikin saada yhtäkkiä valmiiksi. Sehän onkin helpommin sanottu kuin tehty, muutenhan ne olisi tehty jo ajat sitten.;) Niko oli viime viikon vielä lomalla, mutta siitä ei paljon apua ollut, kun Aleksi oli myös lomalla hoitopaikasta. Meidän päivät meni siis niin, että kun minä tulin töistä, Niko alkoi remppahommiin ja minä tein sen minkä pystyin Aleksin kanssa. Sitten kun Aleksi meni yöunille klo. 21-23 (Aleksikin osasi tottakai venyttää tuota nukutusta), minäkin alkoin hommiin. Joka "ilta" venyi nukkumaanmeno vähintään puoli yhteen. Lauantaina oli siivouspäivän vuoro ja tietenkin imuri päätti juuri silloin heittäytyä toimintakyvyttömäksi, eikä auttanut kuin käydä hakemassa uusi. Eilen oli sitten Oulun kv-näyttely Niitin kanssa, johon ei kyllä turhia valmistauduttu. Aamulla  vielä siivoiltiin kovasti (illalla oli asunnon näyttö) ja jossain vaiheessa oli vain sitten pakko vetää jotain siistimpää ylle, hakea Niitti ulkotarhasta ja lähteä näyttelyyn. Näyttelypaikalla sentään pyöristettiin hännänpää ja otettiin Furminatorilla parit karvat vähemmäksi.;) Niitillä on onneksi turkki joka ei turhia laittoja kaipaa. Matkalla vielä totesin Nikolle, että onneksi ei ole sitä vaaraa, että tarvitsisi jäädä ryhmäkehään, kun kotona jäi vielä ihan viimeisin silaus tekemättä. No kuinkas sitten kävikään. Niitti mokoma oli ROP!! Kotona oli pakko lähteä vielä käymään, kun ei tiennyt miten pitkään ryhmissä menisi. Olisi pitänyt lähteä kotiin vähän rivakammin, kun eihän me sinne ryhmään sitten enää ehditty.:( Harmi homma, vaikka tuskin sieltä mitään sijoitusta olisi irronnut. Talokaan ei mennyt vielä kaupaksi, mutta ompahan edes siisti koti.;)

Tässä vielä Nipsukan arvostelu (tuom. Ann Rode, Ruotsi):
Utm typ och storlek. Feminint, uttrycksfullt huvud med utm detaljer. Flott topline. Utm bröstkorg. Härlig päls och skin. Goda vinklar. Parallella fria rörelser.

VSP Maitomiehen Morgan ROP Joutilaan Top Niitti
Kuva Carina Lehto

Täytyy vielä sanoa, että olo oli vähän omituinen Niitin voiton jälkeen. Voitot on kyllä tuttuja, mutta eri koiran kanssa! Ompahan tämäkin nyt sitten koettu...;)

4 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Oho, tämä olisi pitänyt jäädä katsomaan. Paljon onnea teille ja upealle niitille! Minä kun olin ihan varma että Marikalle menee voitto taas ja lähdin valio narttujen aikaan jo pois :D

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Niitti rulez!!!! Onnee tätäkin kautta :o)
Mie muuten oon suunnitellut meijän Pepperille vähän semmoista bling bling-näyttelyhihnaa ;o)

Jenni kirjoitti...

Onnea, mahtava yllätys! Toivotaan, että koti menee pian kaupaksi. Telma voi erittäin paksuksi ja pikku tyypit tuntuvat jumppavan ahkerasti äitinsä iloksi ;P

Katriina kirjoitti...

Onnea onnea!! Hyvä Niitti! Onhan se mukava "totutella" voittoihin eri koiran kanssa..;)