lauantai 3. maaliskuuta 2012

Hienoja tuloksia ja pentuja!

Mistähän aloittaisi, on niin monta mukavaa asiaa kerrottavana.:-) Jos vaikka tulospuolelta.

Niitti kävi viikko ensimmäisestä lume-kokeesta uudestaan kokeessa ja sai taas hyväksytyn tuloksen. Niitin työskentely ei ollut parasta mahdollista Niittiä, mutta tulos kuitenkin tuli ja olemme siitä hurjan ylpeitä!! Meillä asuu nyt kaksi metsästysvaliota, jotka eivät ole kalvenneet näyttelykehissäkään.:-)

Samana päivänä Pepper osallistui Tuusniemen näyttelyyn, jossa se esiintyi apeasti (johtuen juoksusta?) ja tuloksena EH/3.

Maanantaina parsonyhdistyksen vuosikokouksessa Enzo palkittiin vuoden 2011 näyttelyparson uroksena. Tämä oli jo viides kerta, kun Enzo sai kyseisen tittelin. Enzo jyrää, vuodesta toiseen:-)


Pepper jäi näyttelyn jälkeen meille odottelemaan tärppipäiviä. Odottavan aika oli pitkä, mutta lopulta pari päivää odotettua myöhemmin Enzo oli sitä mieltä että NYT on aika. Enzo sai jäädä kotiin Pepperin perään itkemään, kun starttasin auton Pepper kyydissä kohti Helsinkiä.

Pepper meillä käydessään.

Ennenkuin Pepper pääsi sulhastelemaan, kävin katsomassa Enzon ja Nerin pentuja. Suloisiahan ne olivat, tietenkin.:-)

Poika, Arbor Vitae Laios

 Tyttö, Arbor Vitae LunaPepperin sulhaseksi valitsin Lennin, Frostwood Northern Lights, joka on itse asiassa yllä olevien pentujen äidin veli. Astutus onnistui molemmilla kerroilla erinomaisesti ja helposti. Varsinkin jälkimmäisellä kerralla pariskunta olisi pystynyt hoitamaan homman vaikka aivan keskenään.
Rakkautta ilmassa<3
Nyt sitten alkoi yhdeksän viikon onnellinen odotus, toivotaan että reissu tuotti paljon kauniita pieniä parsoneita. Kotisivuilta löytyy lisää kuvia vanhemmista ja lähipäivinä tarinoin sinne enemmän yhdistelmästä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon Onnea Teille!
Hienoja koiria ja hienot on tuloksetkin!
t. Eija

Merru kirjoitti...

Meillä odotusaika mennyt kuin siivillä kun on ollut niin aktiivista elämää, mutta nyt jännätään vähitellen h-hetkeä! Hyviä odotteluita sinnekkin!