maanantai 20. helmikuuta 2012

Niitti metsästyskokeessa

Käväistiin lauantaina Lammilla vähän metsästelemässä. Minäkin pääsin tällä kertaa siis mukaan.:) Ensimmäisellä maapesällä pidettiin Niitille LUME-koe (luonnonmetsästyskoe), tuomarina Antti Hirviniemi. Niitti löysi nopeasti riistan ja oli lähellä että olisi selvinnyt puolen tunnin työskentelyllä koska piti riistaa otteessa, mutta jossain 20-25 minuutin kohdalla päästi irti. Lopulta kun tuomari antoi luvan kaivaa, selvisi että Niitillä oli peräpesässä pideltävänä kaksi supia. Koe hyväksytty.:)

Hei, täällähän on vielä toinenkin!

Niitti ja koesaalis

Seuraavassa pesässä piti olla kettu, mutta jäljistä päätellen tarkkakuuloinen repolainen oli livistänyt paikalta hieman ennen iloisen seurueemme saapumista.

Kolmannella pesällä töihin pääsi ensin Niitin isä Oliver (Batzi's Foxline Sky), jolle saatiin saaliiksi supi.

Oliverin saalis

Oliver omistajansa Jennin kanssa

Niitillä on komea iskä!

Samassa pesässä kävi vielä Niitin sisko Eppu (Joutilaan Top Dancer). Eppu jäi työskentelemään vähän haastavampaan paikkaan, tutka taisi näyttää reilut 3 metriä kaivamista. Reipas miesväki kävi töihin.

Jaksaa jaksaa, enää pari metriä jäljellä!

Kaikkien onneksi Eppu tuli välillä vetämään happea ja saatiin koira kiinni ja aloitettu monttu umpeen. Työtä olisi vielä riittänyt ja kello kävi iltaa kohden, joten parempi näin.

Niitin kaunis Eppu-sisko

Suuret kiitokset Jennille kokeen järjestämisestä sekä kaikille mukana olleille!!

P.S. Toinen koe on jo sovittu, saas nähdä saadaanko meidän perheeseen pian toinenkin metsästysvalio...:-)

Sitten asiasta toiseen. Unkarista kuului hyviä uutisia, "Spice" (Pacolito Picture Image) on kantavana ja isä on meidän Enska. Lisää jälkikasvua siis luvassa.

Pepperin juoksu on alkanut ja astutusreissulle suunnataan ensi viikolla. Pepper on ilmoitettu myös Tuusniemen näyttelyyn, jonne se osallistuu jos juoksu ei ole aivan lannistanut likkaa siinä vaiheessa.

Ei kommentteja: