maanantai 30. toukokuuta 2011

Näytelmiä

Pepper osallistui lauantaina Varkauden näyttelyyn. Tuomarina oli Gunther Ehrenreich Itävallasta. Joissakin yhteyksissä (kuten arvostelulomakkeessa) lukee kyllä Saksa, mutta käsittääkseni oli kuitenkin Itävallasta. Tämä tuomari oli itselle uusi tuttavuus, mutta hän taas tunnisti minut. Enzon kautta tietenkin.:) Turistiksi mukaan lähtenyt Enzokin ikuistui sitten tuomarin kameralle kehän jälkeen. Niin ja ne tulokset.:) Pepper VSP ja serti, Enzon ja Telman Varjo-tyttö PN4.:) Hieno aloitus Varjolta. Enzon jälkikasvua esiintyi muuallakin näyttelyissä: Helsingin ryhmiksessä Varjon sisko Näätä ERI/4 ja Tuurin näyttelyssä Enzon ja Peicon lapsista Martti EH ja Ruu ERI/1.:) Mukavia tuloksia siis myös nuorisolla. Tässä vielä Pepperin arvostelu:

16 months. Very strong, beautiful female. Spannable. Very nice top- & underline. Correctly angulated. Correct shoulder. Beautiful head with correct bite & ears & eyes. Excellent hair quality. Very powerful in movement.

Nykyään arvostellaan myös suhtautuminen tuomariin raksi ruutuun menetelmällä ja Pepperillä se oli "rodunomainen lähestyttäessä". Hyvin Pepper suhtautuukin vieraisiin ihmisiin.

Hienosti on kyllä Pepperin näyttelyt alkaneet, ensimmäisessä ROP ja toisessa VSP.:) Viiden vuoden tauon jälkeen meillekin on muuten suunnitteilla pentuja, eli Pepper on tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta, jota aletaan odotella syksymmällä.

Tässä vielä kuvia tältä päivältä. Ensin poseerausta Aleksin handlaamana.
Ei hullumpi suoritus 3-vuotiaalta.;-)

Sitten kaivettiin frisbee jostain esille ja vauhtia riitti! Kaikkein vauhdikkaimmat otokset ovat yhtä sumua, joten saatte tyytyä rauhallisempiin kuviin.:-)Huomaa kieli;-)
Huh, tulipa juoksenneltua!

Ei kommentteja: