tiistai 17. toukokuuta 2011

Kevään kuulumiset

Ompas taas tullut taukoa blogin päivityksessä. Vähän aikaa ehti olla Pepperin kodinhakuilmoitus myös täällä blogissa, kunnes koti sitten löytyikin. Pepper muuttaa kuun vaihteessa Sieviin Johannan ja Teijon silmäteräksi ja Xorro-pojan tyttöystäväksi. Pepper oli alunperinkin tarkoitus sijoittaa, mutta sopivaa kotia ei vain vuosi sitten löytynyt. Hienoa, kun nyt sitten löytyi näin mukava koti ja vielä kohtuullisen läheltä.:) Toki tuntuu haikealta luopua Pepsusta kun sen kanssa on vietetty vuosi yhdessä, mutta varmasti se saa hyvän elämän myös uudessa kodissaan.

Toinenkin meidän tyttäristä lähtee pian kotoa, väliaikaisesti tosin. Niitti on jo paksusti kantavana, vaikka viikkoja tuli täyteen vasta viisi viime perjantaina. Jotain sieltä massusta on siis odotettavissa.;) Tämä eka pentuehan tulee Joutilaan nimiin, kun Niitti on sijoituskoira. Nipsulainen lähtee siis pian kasvattajan luo valmistautumaan synnytykseen.

Näyttelyitäkin on taas suunnitteilla tälle kesälle. Pepper on ilmoitettu Varkauteen ja Kokkolaan ja molemmille päiville Ouluun. Ouluun on ilmoitettu myös Enzo. Näitten lisäksi olen katsellut sillä silmällä Kuopion ja Saarijärven näyttelyitä. Syksymmällä alkaa sitten Niitillä viimeisen sertin metsästys, kun 2 vuotta pyörähti mittariin 2.5. Me kurjat omistajat ei olla muistettu noteerata tätäkään merkkipäivää millään saralla. Olisi tainnut unohtua koko syntymäpäivä, jos ei olisi kasvattajalta tullut onnitteluviestiä.;) Toinen juhlapäivä tässä kuussa oli 10.5., kun ensimmäinen kasvattamani shelttipentue täytti 10 vuotta. Ajatella, että siitä on jo niin kauan.

Ei kommentteja: