maanantai 7. syyskuuta 2009

Enzon arvosteluja ja sijoituskoti hakusessa

Aleksille nousi aamulla kuume, joten "pääsin" viettämään ylimääräistä kotipäivää. Koneen vieressä näkyy olevan pino Enzon arvosteluja, jotka on jäänyt julkaisematta tänne, niin kirjoitanpa ne nyt.

Joensuu, Karin Bergbom

Hyvänkokoinen, hyvä sukupuolileima. Kaunislinjainen uros, jossa sopiva vahvuus. Kaunis ilme ja hyvä pää, korvat ja silmät. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen etuosa, rintakehä ja takaosa. Erinomainen karva ja väritys. Liikkuu todella kauniisti tehokkaalla, vetävällä askeleella. Hieno yksilö.

Helsinki, Sheila Atter

Lovely, typical male. Excellent head. Excellent neck, shoulder and angulations. Excellent coat. Correct topline and tailset. Moved with real drive.

Tervakoski, Rade Dakic

Very nice built male. A lot of elegance. Beautiful head. Very nice ears. Correct bite. Beautiful, elegant neck. Very nice topline. Good angulations and tailset. Very nice in movement.

Sitten toinen juttu. Olemme hommaamassa narttupentua, jolle kaipailisimme sijoituskotia. Mieluiten koti saisi löytyä tästä Oulun seudulta tai sitten Pielaveden lähiympäristöstä. Jälkimmäinenkin käy, koska liikumme sillä suunnalla usein. Tulevan omistajan ei tarvitse olla huippuaktiivinen joka lajin harrastaja, vaan tärkeintä että ymmärretään parsonin liikunnalliset ja toiminnalliset tarpeet ja tehdään koiran kanssa edes jotain. Olisi tietenkin kiva, että näyttelyt kiinnostaisivat edes vähän, mutta mitään Enzon kaltaista menestyjää en voi luvata. Jos siis olet ajatellut parsonin hankintaa ja ajatus sijoituskoirasta ei säikäytä, niin ota yhteyttä.:)

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Arvaa kuka mulle tulee aika paljon mieleen kun katson teidän Niitin kuvia??? Katsoppas vaikkapa tuota kuvaa:
http://www.kotiposti.net/laitijuk/images/Emma_lepaa.JPG

No, jokainen on yksilö. Huvitti vaan kun ensin melkein erehdyin... :-)

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Enpäs löytänyt mitään valittamista noista arvosteluista :D

Anne Salminen kirjoitti...

Riikka: Yhdennäköisyys on kieltämättä silmiinpistävä silmäpigmenttejä myöten.:) Tuossa kuvassa oli muutakin tuttua: Meidän koirilla on samannäköinen sohva ja makaavat samanlailla selkänojatyynyjen päällä tyynyihin painuneissa kuopissa.:)

Merru&lauma kirjoitti...

Komea kuva Enzosta Koiramme lehdessä; upeeta!