torstai 2. toukokuuta 2013

Kevät yhtä juhlaa

Aloitetaan tuoreimmista uutisista. Niitti viettää tänään 4-vuotissynttäreitä. Juhlapäivän kunniaksi molemmat saivat herkutella Tallinnan tuliaisilla, kuivatuilla lehmän jänteillä (ei kuvassa ;-)).

9-viikkoinen pikku-Niitti

Pari päivää sitten oli toisetkin synttärit, kun Pepperin ja Lennin pennut täyttivät vuoden! Kyllä aika lentää. Vastahan ne oli tämmöisiä pötköjä:


Lisää Pepperin pötköjä saattaa olla luvassa kesäkuun lopulla, niistä voi kysellä Marja-Leenalta (kennel Pikkuroosan). Ainakin näistä omista pennuista tuli kauniita ja kivan luonteisia, joten voin suositella. :-)

Pari viikkoa sitten kävin Niitin kanssa Virossa Tallinnan Voittaja-näyttelyssä. Matkaseurana meillä oli Janna ja neljä cockeria. Yllättävän paljon mahtuu tavaraa pieneen farmariin. Kaksi ihmistä, viisi koiraa jokainen omassa häkissään, pari laukkua, trimmauspöytä... Ja tullessa muutama kaljapäkki laivalta ja muut tuliaiset ja loppumatkasta vielä kaksi häkkiä lisää (ne tosin kasattuna). Näyttelykin meni hyvin, Niitti oli ROP ja sai tittelit EE MVA ja Tallinnan Voittaja 2013.

Kerttu kävi meillä hoidossa muutaman päivän maaliskuun lopulla kotiväen lomaillessa ulkomailla. Vierailu sujui mukavasti ja oli kiva päästä tutustumaan Kerttuun paremmin.


Lisää vierailukuvia löytyy Kertun galleriasta.

Kertun veli Wilson ehti käydä pari kertaa kevään aikana supimetsällä ja vaikka poika muuten onkin haastava luonne, niin metsällä käyttäytyi fiksusti ja pelasi hyvin. Tästä on hyvä jatkaa syksyllä.

Wilsonin ekat supit.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa työtä Wilsonilta! Järkätäänkö koetta ensi kaudelle?

Jenni