lauantai 19. tammikuuta 2013

Näyttelyihin valmistautumista ja muuta harrastelua

Tässä viime aikoina on käynyt kasvatteja kylässä; Fanni (Nifty Gal Nelly), Kerttu (Graceful Gretel) ja Wilson (Wicked Wilson). Fanni kävi trimmattavana Tuusniemen näyttelyä varten. Hitsi kun se on nätti, olen aika ylpeä.:-) Kokokin näyttäisi jäävän ihan kohtuulliseksi, Fanni on nyt 35 cm korkea eikä varmaan kasva enää, kun vaikuttaisi ettei ole kasvanut enää pitkään aikaan. Sisarukset Kerttu ja Wilson kävivät samalla kertaa ja pääsivät leikkimään keskenään. Molemmat on myös ilmoitettu Tuusniemelle, pentuluokkaan. Näitä kahta ei tarvitse ihan heti trimmata, kun ovat niin niukkoja brokeneita.;-) Ei haittaisi vaikka turkit vielä vähän vahvistusikin, kun molemmilla on tuota tickingiä.

Saman parivaljakon kanssa käytiin keskiviikkona ensimmäistä kertaa keinoputkilla ja molemmilla oli selvät sävelet mitä sille ketulle pitää sanoa.:-)

Tänään tulostelin Niitin ilmottautumisen Tallinnan Voittajaan. Lisäksi harkinnassa ovat Gällivaara, Piteå ja Tromssa. Tuskin nyt kaikkiin lähdetään, mutta jos ainakin yhteen noista. Riippuu miten Tallinnassa menee. Muuten ei ole väliä miten menee, kun vaan saisi ne cacibit.:-)

Pitäiskö tästä taas jaksaa lähteä johonkin hienostelemaan...

Vielä yksi terveysuutinen, Pepper kävi silmätarkastuksessa ja terveet oli, hienoa.:-)

Ei kommentteja: