lauantai 5. toukokuuta 2012

Penturintaman kuulumisia

Pepperin pennut kasvavat ja pyöristyvät. Pentulaatikossa kaikki siis hyvin.:-) Perustin pentueelle oman kuvakansion, joka löytyy täältä. Viralliset nimetkin alkavat olla pennuille valmiina, pitää vain päättää kuka on kuka.:-)

Viimeisenä syntynyt tyttö.

Niitti on ollut tiistailta asti yökylässä Nurmijärvellä. Ajoimme vappuaatoksi Vantaalle veljeni tyttökaverin seuraksi (kun velipoika oli laskuvarjokurssilla) ja tiistaina Turkuun astuttamaan Niittiä. Ilmeisesti aika ei kuitenkaan ollut vielä kypsä ja nuoripari lähti Anjan matkaan Nurmijärvelle. Pari päivää myöhemmin homma sitten jo luonnistuikin, eli Niitti on nyt astutettu.  Kerron uroksesta myöhemmin, kunhan varmistuu onko Niitti kantavana. Pidin sulhosta kovasti, oikein mukava ja komea nuori herra, joten toivottavasti reissu tuotti tulosta. Olivat Niitin kanssa kyllä hyvän näköinen parivaljakko, niin samanoloisia että voisi äkkiä luulla sisaruksiksi.;-)

Tänään sain mukavia uutisia Tarjalta, Enzon ja Telman tyttö Tupla-Täplän Täydellä Sydämellä "Näätä" oli saanut lut-kokeista tuloksen B44. Onnea Tarja ja Näätä! Tämä oli Näätän toinen B-tulos, eli seuraavaksi olisi luvassa hiekan kaivuuta.

Huomenna luvassa Niitin ja Enzon pentujen kokoontumisajot Ristiinassa, sinne siis... Ja Nipsukan haku kotiin.<3

Ei kommentteja: