maanantai 14. toukokuuta 2012

Joutilaan pentutreffit

Reilu viikko sitten päästiin näkemään Niitin ja Enzon koko yhteinen pesue Ristiinassa Airiaisilla. Mukavaa sakkia koko pentue ja näyttivät tulevan hyvin toimeen myös keskenään. Ohjelmassa oli kettuilua, jäljestystä, trimmausta, näyttelykävelyä ja Ninan suussasulavia herkkuja. Tässäpä nuorison esittely.

Joutilaan Boss "Pomo"Pomo kävi eilen ensimmäisessä näyttelyssään Tampereella ollen JUN ERI/4. Hyvä alku.:-) Näyttäytymiset jatkuvat Joensuussa parin viikon päästä. Pomo meni jo lupaavasti putkessa, eli koeikää odotellessa. Jäljestyskin tuntui kiinnostaneen.

Joutilaan Hugo "Hugo"


Hugossa olisi myös aineista näyttelyihin. Ennen sitä pitänee käydä parturissa.;-)

Joutilaan Puma "Ruusu"Ruusun kanssa on selvästi harjoiteltu näyttelyiden alkeita, niin hienosti poseeraus jo onnistui. Ruusu on menossa Joensuun näyttelyihin, kuten Pomokin. Ruusu meni myös putkessa kuin vanha tekijä.

Joutilaan Prada "Loru"


Näin pikkuisen Lorun nyt ensimmäistä kertaa aikuisena. Sievä on tämäkin tyttönen. Lorusta tulee isona ainakin agility-tykki.;-)

Joutilaan Tosca "Helmi"


Helmi herttainen. Helmi on varmaan maailman rauhallisin parson.:-)  Ei ole ainakaan äitiinsä tullut siinä suhteessa.;-)

Oli mukava nähdä kaikkia omistajineen.

Perjantaina kävin katsomassa Pepperin pentuja Sievissä. Ei voi sanoa kuin että tasainen pentue on. Tytötkin on kaikki niin kauniita, että mahdoton vielä sanoa minkä niistä sijoitain. Sijoituskotikin on ilokseni ja onnekseni löytynyt ja vieläpä meidän mittapuussa läheltä, eli n. 80 km päästä Riistavedeltä. Pennuista kaksi on vielä varaamatta, joko kaksi narttua tai uros ja narttu. Pentukyselyjä on tullut mukavasti ja illat meneekin melkein koneen ääressä sähköpostia kirjoitellen tai puhelimessa.;-) Siksi ei ole jaksanut tännekään viime aikoina kirjoitella, kun vielä töissä joutuu istumaan 8 tuntia näyttöä tuijottaen, niin välillä meinaa tulla yliannostus tietokoneista.

Pennuista löytyy kuvia galleriasta. Perjantaina oli auennut silmät vasta yhdeltä tytöltä ja nyt taitaa olla jo kaikkien silmät auki.:-) Jalatkin alkavat kantaa pikkuhiljaa, joten kohta ei pelkkä pentulaatikko enää riitä pikku veijareille. Veinkin mennessäni aitapaloja, joista voi viritellä pennuille lisätilaa. Parin viikon päästä avataan kauan odotettu Kuopion Ikea ja sieltä varmaan löytyy jokaisen pentupakettiin ainakin jokin kiva lelu.:-)

Ei kommentteja: