perjantai 3. helmikuuta 2012

Enzon pentuja ja sen sellaista

Enzosta tuli (taas) isä! Keskiviikkona 1.2. Neri (Frostwood Nerissa) synnytti kaksi tyttöä ja pojan.

Kuvassa tytöt vasemmalla ja hauskankirjava poika oikealla. Kuvaaja Mika Thynell.

Pepperin juoksua odotetaan alkavaksi koska vain ja sitten suuntaamme kohti Etelä-Suomea astutusreissulle. Samalla reissulla voin käydä lulluttamassa näitä ihanuuksia.<3 Tässäpä kuvaterveisiä Pepperiltä sekä tulevalta sulhaselta Lenniltä.Sievissäkin näyttää lunta riittävän.;-) Pepsun kuvat Johanna Takanen.

Lenni

Tänne meille ei mitään erikoista kuulu. Pakkanen puree niin kovasti Enzon tassuja, ettei se ole päässyt lenkille vähään aikaan. Niitti on säänkestävämpi ja sen kanssa ollaan pikku lenkkejä heitetty. Niitille olisi näillä näkymin luvassa lume-koe parin viikon päästä, saas nähdä miten mimmin käy!

Aleksin ja Niitin frisbee-leikit

Remontti on edennyt niin, että ollaan päästy muuttamaan remontoidulle puolelle. Kyllä elämisen laatu parani huomattavasti... Ihanaa tepastella lämmitetyillä lattioilla.<3 Kaikenlaista puuhasteltavaa edelleen riittää ja tällä hetkellä työn alla on Aleksin huone.

Tammikuinen auringonlasku.

Ai niin! Enzon poika Enska (Finnish Enzo Jr. of Jack and Co) on kunnostautunut näyttelypuolella ollen jo kaksi kertaa ROP kera sertien ja cacibien. Hienoa!:) Congratulations Karine & Enska!

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tsemppiä Niitille kokeeseen!!

Maria Nylund kirjoitti...

meillä se juoksu alkoi viikonloppuna,toki minun 10-vuotias kultainen noutaja ei astuteta. Mutta odottelemme innolla Pepperin juoksua, otathan yhteyttä sitten kun tiedät lisää..