tiistai 6. joulukuuta 2011

Voitokas viikonloppu

Lauantaina oli messarissa Helsinki Winner-näyttely (miksi sen nimi ei voi olla Helsinki Voittaja?). Paikalla oli 39 parsonia, joita tuomaroi Ligita Zake Latviasta. Enzo oli urosten paras ja lopulta ROP HeW-11 tittelin kera. Niitti hävisi karvan verran ruotsalaiselle junnunartulle ja oli siis PN2 ja sai cacibin. Enzoa tuomari arvio seuraavanlaisesti:

Nice type & balance. Nice masculine head & expression. Strong topline. Correct volume of body. Excellent angulations in front, a bit too much behind. Moves well. Correct coat, colour & temperament.

Niitin arvostelu:

Nice feminine bitch with excellent proportions. Correct head & expression. Excellent topline. Very well developed body. Correct angulations, temperament, movements.

Ryhmässäkin käytiin kierros, mutta sieltä ei odotetusti tullut muuta kuin muistoja. Hieno päivä kuitenkin kaiken kaikkiaan.:-) Enzon päivän kruunasi vielä treffit ihanan Nerin (FI MVA JV-07 Frostwood Nerissa) kanssa. Ensitapaaminen oli torstaina, jolloin pariskunta nautiskelikin oikein koko rahan edestä: Olivat nalkissa kaksi tuntia..! Eihän siinä mitään, jos ei olisi ollut kiire töihin...;-) Nerikin ehti siinä jo nukahtaa, eikä herännyt edes siinä vaiheessa kun viimein vapautui.;-) Toinen erä kesti onneksi vain normaalit 20 min, ettei mennyt koko lauantai-ilta niissä merkeissä.

Sunnuntaina vuorossa oli sitten Voittaja 2011, paikalla 40 parsonia ja tuomarina kaikkien aikojen pessimisti Cathy Delmar Irlannista. Arvostelut tuntuivat olevan enemmänkin vikalistoja. Meidän koirien arvostelut oli ihmeen "hyvät", mutta ne voittikin kaikki!:-) Enzo ROP ja Niitti VSP ja molemmille V-11 tittelit. Voitte kuvitella kuinka hienolta tuntuu, kun roppikehässä on vastakkain omat koirat.:-D Siinä voiton huumassa unohtui hakea koirien arvostelut kehässä ja se todella kostautui. Arvostelulappujen olisi pitänyt tulla näyttelyn toimistoon, mutta ei niitä sinne vain kuulunut. Lopulta ihana toimiston väki kävi ottamassa meille kopiot alkuperäisistä kappaleista, että saatiin haettua palkinnot ja päästiin kotimatkalle. Kiitos heille hyvästä palvelusta.

Viikonlopun "saalis"

Voittajat 2011: Enzo ROP & Niitti VSP
Kuva: Unni Olaisen

Viikonlopun jälkeen meillä oli koossa Mustin ja Mirrin lahjakortteja taas niin paljon, että käytiin eilen ostamassa niillä uusi kunnon näyttelyhäkki. Onneksi pokaalien tilalle on yleensä tarjolla noita lahjakortteja, koska pokaaleja meillä on riittävästi muutenkin ja lahjakorteilla voi ostaa sitten jotain hyödyllistä mitä tarvitsee. M&M reissulla käytiin katsomassa myös Niitin ja Enzon poikaa Pomoa (Joutilaan Boss). Upealuonteinen poika, raamikas rakenne ja kaikki hampaatkin löytyi.



Joutilaan Boss "Pomo"

3 kommenttia:

Niina, Balmer & Mimi kirjoitti...

Onneksi olkoon vielä tätäkin kautta!

Oikeaan osoitteeseen voitot menivät, teillä on kauniit ja hienoluonteiset koirat. Oli kivaa tavata teitä Messarissa ja nähdä Enzo ja Niitti livenä.
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta huippuviikonlopusta!! Aika monta ruusuketta saitte taas :o)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea vielä tätäki kautta, teillä on upeat koirat! Toivottavasti tavataan ensi vuonnakin jossain!:)
t. Anna ja Peppi