sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Uusi valioluokkalainen

Jyväskylän lauantain näyttely meni meillä viime viikonloppuna niin hyvin kuin saattoi mennä. Niitti oli ROP sertin ja cacibin kera ja näin ollen Niitti on nyt myös Suomen muotovalio!:-) Niitti oli ilmoitettu myös sunnuntaille, mutta jätettiin se näyttely väliin. Tiedä vaikka olisi mennyt huonommin, mielummin paistatellaan tässä voittajafiiliksessä messariin asti.;-) Tässä vielä arvostelu (tuom. Andreas Schemel Itävallasta):

Very harmoniously built bitch. Good breedtype without exaggeration. Very good substance, but still elegant. Excellent head with keen expression. Good reach of neck. Strong topline. Needs tight jacket. Just spannable. Moves and shows well. True Parson capable of doing it's job.

Aika hyvä arvostelu.;-)

Lisää hyviä uutisia saatiin maanantaina, kun Enzo kävi silmätarkastuksessa: Kaikki kunnossa edelleen. Enzolle myönnettiin siis naimalupa.;-) Tästä lisää, kunhan astutukset on suoritettu ja nartun omistaja haluaa julkistaa tiedon.

Tuoreesta valiosta ei ole tullut otettua kuvia, joten laitetaan tähän lopuksi pari kuvaa tyttärestä Ruususta (Joutilaan Puma). Kuvissa ikää n. 4 kk.

Kenen näköinen?;-)


Kuvat: Kaisa Valta

Ei kommentteja: