keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hyviä tuloksia satelee

Olen ollut nyt superlaiska pävittämään, vaikka paljon onkin tapahtunut. Aloitetaan tuoreimmasta päästä. Käväisimme Norjassa ja kotiintuomisina oli Enzolle PMV-10 ja NO MVA tittelit, Enzo oli myös ROP.:) Matkaseuralainen Dani (Sweetjumper's Danish Delight) nappasi myös sertin ja tuli niin ikään Norjan valioksi. Pepper sai tyytyä junnuluokan toiseen sijaan KP:n kera. Pepper on vielä kovin kovin pentumainen ja tarvitsee aikaa. Tällä reissulla meni myös rikki meidän 20 tittelin tavoite. Matkalla laskettiin, että 20 tuli nyt täyteen, mutta unohdin POHJ MVA arvon, joka saavutettiin vuosi sitten Tanskassa. Voi voi, joudutaanko asettamaan uusi tavoite, esim. 30?;)

Kuvia näyttelystä, kuvaaja Heli Kangas.
Pepper kävi pari viikkoa aikaisemmin myös Jyväskylän näyttelyssä ollen ROP-pentu. Niitti taas on kunnostautunut käyttöpuolella saavuttaen marraskuun aikana kaksi B44 tulosta. Sekä Enzo että Niitti ovat päässeet myös metsälle ja saalistakin on tullut.:) Ehkäpä ojanpenkassa otettu mutakylpy oli salaisuus Enzon hyvälle turkin kasvulle?;)

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Heh, tottakai noita titteleitä pitää tasaluku olla;) Miettikääs mikä maa kiinnostais seuraavaksi, niin mukana ollaan;)

Sari ja tytöt kirjoitti...

Onnea vaan uusista titteleistä!! Ja olen Helin kanssa samaa mieltä, että ehdottomasti tasaluku!! Vielä on monta Euroopan maata käymättä :)

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnea Enzon Norjan valloituksesta vielä tätäkin kautta :o)
Rapsutuksia Peppikselle <3 ja toisille kans :o)

Jaana ja Mini kirjoitti...

Paljon onnea hienoista tuloksista! :)

Elina T kirjoitti...

No juu, eiköhän se 30 titteliä olisi sellainen 'minimi' Enzolle? Ja jos joskus huomaa kysyvänsä MIKSI IHMEESSÄ?, niin voi vastata kuin eräs edesmennyt professori aikanaan vastasi kysymykseen, miksi ihminen lukee itsensä professoriksi: -No vaikka ihan vaan naapureiden kiusaksi:)ONNEA PALJON!

Jenni kirjoitti...

Paljon onnea! Aika läjä titteleitä, mutta lisäähän mahtuu :) Tervisiä upealle iskälle lähettää myös Pikku P.