perjantai 29. tammikuuta 2010

Viime vuoden muistelmat

Viime vuoden muistelmat on olleet jonkun aikaa täällä blogin arkistoissa ja meinasin jättää jo nämä julkaisematta, kun eletään kuitenkin jo tammikuun loppua. Samapa nämä on tänne kuitenkin laittaa, kun kerta olin aloittanut kirjoittamaan.

Tammikuu

Enzo osallistui ensimmäisenä parsonina Champion of Champions-kutsukilpailuun. Menestystä ei tullut, mutta olipahan kivat pippalot.:) Lisää kuvia gaalasta TÄÄLLÄ.
Tähtisilmä-Enzo. Kuva pöllitty Jaanan (kennel Miselin) sivuilta.

Samaiset gaalat ovat luvassa taas huomenna!! Niistä sitten lisää ensi viikolla.:)

Helmikuu
Tässä kuussa ei tainnut tapahtua kyllä yhtään mitään.

Maaliskuu

Meidän juhlakuukausi.:) Eli hääpäivä, Aleksin (ekat) synttärit ja Metkun synttärit (täytti 5v.).

Huhtikuu

Tähän en keksinyt muuta kuin että kaksi vuotta takaperin muutettiin Ahontielle ja hienosti ollaan myös viihdytty.:) Mainita voisi kyllä myös sen, että Enzo aloitti huhtikuussa barffaamisen. Tätä kokeilua ei ole tarvinnut katua, eikä muuhun enää vaihdeta. Kaikin puolin koira voi erinomaisesti ja ruoka maistuu, joten ei voi olla kuin tyytyväinen.:) Myös Niitti aloitti äskettäin barffaamaan ja ehkä Metkukin pääsee vielä joskus raakaruoan makuun. Jonkun pitää sitä ennen syödä pois kaikki Enzon voittamat raksut.;O

Toukokuu

Niitti-nipsukka ja viisi sisarusta näkivät päivänvalon.:) Niitti on ihana koira, tätä en pois antaisi (En kyllä noita toisiakaan:)). Joskus menee Niittiinkin hermot, kun välillä sillä on kunnioitus enemmän nameja kuin meitä kohtaan. Enzolla ja Metkullakin menee joskus hermot Niitin kanssa, kun ne ovat vähän Niittiä rauhallisempia, eivätkä aina jaksaisi Niitin juttuja. Kerran joutui ihan suuttumaan sille, kun se meni syömään pöydästä mun ruoan. Ja kerran söi mun kengän. Ja kerran Aleksin villasukan. Ja joululahjalelun. Ja... No on se silti ihana.;)

Kesäkuu

Rovaniemen kv-näyttelyssä Enzo nappasi vuoden ensimmäisen ryhmäsijoituksensa tuloksena RYP2. Tätä ennen oltiin käyty vain yksi näyttely sille vuodelle.

Heinäkuu

Ryhäsijoitus parani Kokkolan kv-näyttelyssä voittoon ja lopulta Enzo oli vielä BIS3. Niitin haku siirtyi päivällä sen takia, kun piti varta vasten ajaa uudestaan Kokkolaan toisenakin päivänä, että päästiin BIS-kehään. Kannatti.:)

Pari viikkoa myöhemmin Oulun kv:ssa Enzo pääsi taas ryhmäsijoille sijoittuen kolmanneksi.

Kuvassa Kokkolan BIS3-poseeraus.


Elokuu

Iisalmen kv:ssa tapahtui jotain, josta ei ollut uskaltanut edes uneksia; Enzo voitti aivan kaikki ja oli Best In koko Showssa! Kaksi viikkoa myöhemmin oltiin vielä enemmän ihmeissään, kun Joensuussa Enzo uusi BIS-voittonsa!


Voittajan korokkeella Iisalmessa!

Terri-Erissä kuun lopulla Enzo oli ROP kasvattajatuomari Sheila Atterilla. Top Terrierissä Enzo pääsi neljän parhaan joukkoon. Tervakosken kv:ssa seuraavana päivänä irtosi myös ROP.

Syyskuu

Enzo-poika "jo" 4 vuotta.

Lokakuu

Erkkarissa kasvattajatuomari Karen Rimmerillä Enzo PU2 ja ROP-käyttökoira.

Marraskuu

Heitimme lenkin Tanskan Herningissä, jossa Enzo oli molempina päivinä ROP ja kotiintuomisina oli DK MVA, POHJ MVA ja DK V-09 tittelit! Kaikille niille ajokilometreille saatiin siis kivasti vastinetta. Kiva ja antoisa reissu muutenkin kaikenkaikkiaan.:)

Joulukuu

Hieno päätös vuodelle: Enzo oli Voittajassa ja Pohjoismaiden Voittajassa molemmissa ROP ja taas irtosi titteleitä; V-09 ja PMV-09!

Oli kyllä sellainen vuosi, ettei toista varmasti tule. Muistinkohan kaikkea edes listata tähän? Tänä vuonna ei kyllä edes yritetä vastaaviin saavutuksiin, Enzon kanssa käydään jokunen ulkomaan näyttely ja ehkä pari kotimaista, mutta ne saa riittää. Nipsulle laitetaan tavoitteeksi kaksi sertiä.;) Yhteen ulkomaan näyttelyyn onkin jo ilmottautumiset laitettu, eli Maailman Voittajaan Tanskaan lähdetään ainakin. Myös Niitti lähtee.:) Samahan se tyttö on ottaa mukaan, niin ei tarvitse sille hoitopaikkaa katsella ja onhan siitä kasvanut sen verran kaunis naisenalku, että ei varmasti häpeä muille junnuille yhtään.


Tämmöistä tällä erää, huomista odotellessa.:)

7 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Olipa mukava lukea "kertauksen vuoksi" tuota teidän viime vuotta :) Oli teillä ihan huippuvuosi, olen niin iloinen teidän puolestanne! Nyt olettekin matkalla kohti CoCiin. Pidän peukkuja teille ja nauttikaa juhlan tunnelmasta :)

lottis kirjoitti...

Kyllä vain on varmasti unohtumaton ja ainutkertainen vuosi takana :) Peukut pystyssä tosiaan CoC:n suhteen!!

Niitistä olisi kiva nähdä tuoreita kuvia!

jaana kirjoitti...

kasvattaja kiittää ja kumartaa, paremmin ei olisi vuosi voinut mennä :) !
ps. unohdin ottaa glitterin töistä mukaan :(

Heidi kirjoitti...

Hienoa luettavaa tosiaan viime vuoden uutiset.

Onnittelut hienosta kisasta eilen CoC:ssa; Enzo pesi monta kovaa nimeä ja hävisi vasta viime metreillä tutummalle rodulle. Hienosti meni, näytitte catwalkilla NIIIIIN HIENOLTA parilta!!

Muutenkin oli mukavaa, kiitos!

Anne Salminen kirjoitti...

Marja-Leena: Nautittiin.:) Kertoilen tänne blogiin tunnelmia gaalasta, kunhan ennätän.
Lotta: Joo, Niittiä pitäisi tosiaan kuvata... Kauhean vähän on tullut otettua mitään kuvia,kun sisällä ei saa hyviä kuvia ja ulkona ei tarkene. Kevättä odotellessa...:)
Jaana: Onneks saatiin lainaglitteriä.:D
Heidi: Oli kivaa, kiitos seurasta!

Merru&lauma kirjoitti...

Kyllä tuo juttu todella oli julkaisu kelvollinen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa luettavaa tämä teidän blogi!! Ihana vuosi teillä takana ja uskon että se jatkuu myös tänäkin vuonna :-)

Taina & FFF