keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Erkkarissa

Sunnuntaina käväistiin mutka Hyvinkäällä erikoisnäyttelyssä. Enzo osallistui käyttöluokkaan ja Niitti oli mukana turistina. Olisi Niitilläkin ikä riittänyt jo pikkuipanoitten luokkaan, mutta en viitsinyt sitä ilmoittaa. Kivempi kun sai keskittyä yhteen koiraan ja seuraamaan kehiä.:)

Enzolla oli taas liikaa virtaa ja kävely oli mitä oli. Ja seisominen oli mitä oli. Silloin kun se on liian täpinöissään, se suoristaa etuosan ja pudottaa takaosan. Kamalan näköistä. Paikalla turistina olleet tuomarit antoikin mulle seisotusvinkkejä.;) Onneksi Enzo oli käyttöluokassa, muuten olisi hävettänyt eikä ihan vähän. Eihän tuo maalainen mettästyskoira mitään voi osatakaan eikä varsinkaan tämä aloittelija händleri.;P Jotenkin alkaa kaivata aikoja kehässä Metkun kanssa, joka meinasi aina nukahtaa seisaalleen.

Ihania noi kumilelut, suorastaan herkullisia...
Kuva Toni Lund

Käymme yhdessä ain... Välillä ihan tyylikkäästikin.:)
Kuva Toni Lund

Tuomari kuitenkin tykkäsi Enzosta ja se oli lopulta PU2 ja ROP-käyttökoira. Urhojen voiton vei tällä kertaa hyvin paljon Enzoa muistuttava nuori herra Wilfay's Sea Breeze "Elvis". Onnea heille!:) Mua ei osaa edes harmittaa että meni voitto sivusuun, kun näihin näyttelyihin on jo niin turtunut. Hyvä vaan että voitti joku joka osaa sitä tarpeeksi arvostaa.:) Paras narttu oli kuvan kaunis Gwragged Annwn Thunderbolt "Flora", joka sekin ansaitsee voittonsa. Itsestä on kai tullut ajan saatossa materialisti, kun eniten riemua herätti villamantteli, joka saatiin ROP-käyttökoiran voitosta.;D

Me käytiin kuvassa oikein kahteen kertaan. Eka kerralla kun ei häntä ottanut pysyäkseen ylhäällä millään. Ihan kelvollinen kuvahan sieltä sitten saatiin.:)
Kuva Lars Erik Janssen

Niitti ansaitsee taas erityismainninnan käytöksellään. Se oli ensimmäistä kertaa tuollaisessa meluisassa ja ahtaassa hallissa, mutta ei ollut millänsäkään ja häntä vaan vispasi iloisesti.:) Toisiin koiriin se suhtautui avoimen uteliaasti ja tuttavallisesti, mutta jos joku alkoi sille aukoa päätään, niin tokihan piti sanoa vähän takaisin.

Meidän tokoilut alkaakin Niitin kanssa vasta tänään, kun viime viikolla olin kipeänä.

6 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut käyttökoira-Enzolle!
Taas nähtiin niin pikaisesti, mutta tämmöistä tämä on :o)

Merru&lauma kirjoitti...

Onnittelut! Makin suosikki on edelleen Enzo, pusuja sinne :)

Anne Salminen kirjoitti...

Merru: Enzokin tykkää Makista, niin kuin huomasit.;)

Jaana Ruotsalainen kirjoitti...

Hih, vai maalaiskoira ja aloittelija...joo, kyllä muakin hävettäs tommosen koiran kanssa kehässä, just just :) :) Kait se niin on että mitä enemmän näyttelyissä käy niin tulee itse niin tarkaksi, ulkopuolinen ei sitä niinkään nää. Mutta nähdään Seinäjoella, niin kehään tulee ainakin toinen maalaistollukka :) :)

Moona kirjoitti...

Tuota Enzoa ei voi muuta kun ihailla! Miten joku voikaan olla noin komea :o Onnea käyttöropista :)

Jonna kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut erkkarimenestyksestä, ja tsemppiä tuleviin näyttelyihin! :) On se Enzo kyllä opea herra!