perjantai 12. syyskuuta 2008

Enzo 3 v. ja 9 vrk

Dementia jatkuu... Nyt unohtui Enzon synttärit! Enzo täytti siis 3.9. 3 vuotta. Pahasti myöhästyneet onnittelut... Nykyään taitaa unohtua kaikki, mitä ei ole merkattu kalenteriin. Pitäisköhän laskujen eräpäivätkin alkaa merkata?;-) Pelottavaa ajatella, että mitä kaikkea muuta sitä onkaan voinut unohtaa, olen vaan onnellisen tietämätön niistä unohduksista.:-SKuvassa Enzo 3-viikkoisena.

4 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Hurrrrjasti onnea Enzolle 3-vuotissynttärin johdosta. Jos kerran oot noin hokara, niin olisitko ystävällinen ja tarkistaisit Nikon synttäripäivän, nimipäivän sekä tietenkin teidän hääpäivän etc.

Minna kirjoitti...

Onnea Enzo! toivottavasti sait jälkikäteen nakkikakun... :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Enzolle! Hassua, Siirilläkin oli 3.9. synttärit, täytti 5 v. ja mekin unohdettiin ne... Piti sitten parin päivän viiveellä antaa iso mehevä luu lahjukseksi ;)

Noora

http://koheltajat.vuodatus.net/

Anne Salminen kirjoitti...

Marja-Leena: Nuo on helppo muistaa, nimpparitkin on itsenäisyyspäivänä. Onneksi Aleksikin syntyi Minna Canthin päivänä, niin ei sekään unohdu.;)
Minna: Ei kyllä saanut...
Noora: Onnea myös Siirille! Hauskaa, 2006 Voittajat on siis samana päivänä syntynyt.:))

Enzo kiittää onnitteluista ja tuumaa, että maksalaatikko-kakku olisi kyllä maistunut, vaan eipä ole moista herkkua näkynyt muualla kuin omistajien lautasella...