tiistai 26. elokuuta 2008

Elli-mummo leikattiin

Ensimmäinen koirani, sheltti Elli 13v 4kk, kävi eilen eläinlääkärissä ja siltä leikattiin märkäkohtu. Elli asuu vanhempieni luona ja siskoni, joka oli ollut siellä käymässä, oli huomannut ettei Ellillä ole kaikki kohdallaan. Olin melkein varma, että minun pikku-Ellin loppu on nyt koittanut, kun sillä on sydänlääkitys ja ikääkin karttunut kiitettävästi, joten en uskonut sen selviävän nukutuksesta. Samaa oli eläinlääkärikin pelännyt, mutta niin vain teräsmummo virkosi ja ja tuntui tänään olleen jo jalkeilla. Toivotaan, että Elli sai vielä runsaasti jatkoaikaa.

Nyt mulla on sitten syyllinen olo, että en ole itse huomannut mitään, kun olemme käyneet porukoilla. Näin jälkikäteen ajatellen kohtutulehdus on oireillut varmasti jo pitkään. No, pääasia, että Elli toipuu.:)

Meille ei mitään ihmeempiä kuulu. Lauantaina piti mennä TerriEriin, mutta Enzo on kuin dalmatialainen, kun kaikki pohjavillat ja vähän päällyskarvaakin lojuu pitkin lattioita ja minä yritän niitä imuroida minkä ehdin. Ei sitä tuossa karvassa viitsi minnekään viedä. Toivottavasti se nyt vain vaihtaa uutta karvaa talvea varten (joko sekin on tulossa...) ja päästäisiin edes pääerkkariin.

3 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Toivottavasti Elli toipuu. Enpä muuten arvannut lukevani teidän blogista, että Enzon turkki ei ole kunnossa ja vielä, että on melkein dalmatialainen :) Enzo on aina turkiltaan(kin) ollut niin hyvännäköinen. Miten ootte saaneetkin tuommoisen aikaiseksi ?
Meillä Roosan turkki on vähän niin ja näin pentujen jälkeen, mutta kyllä se siitä ....

Anne Salminen kirjoitti...

No ei se oikeastaan ollutkaan huonossa karvassa kuin rintakehän alaosasta ja takareisistä. Muualla oli sentään päällyskarvaa riittävästi, kunnes nekin nypittiin irti.;) Ja toisekseen miksi et ole huonossa turkissa sitä nähnyt, että ei me sitä semmoisena viedä näytille mihinkään.

Roosalle terkkuja, että munkin hiukset on vähän niin ja näin...;P

Heli kirjoitti...

Heh heh, taisi olla Katriinan kommentti, se on suuri Enska fani ja huomaatkos muuten mistä Katriina on ottanut esittämisen mallia ;) ? Vingun tilalla vaan taitaa olla nami.