keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Maailman Voittaja-matkalla

Nyt on meidän ainokainen kesälomareissu tehty. Yllätys yllätys sekin oli näyttelyreissu... Lauantaina oli siis Tukholman Maailman Voittaja-näyttelyssä vuorossa terrierit ja sinne osallistuttiin Enzonkin kanssa. Parsoneita oli ilmoitettu 73 kpl 11 eri maasta. Tuomarina oli ruotsalainen Benny Blid von Schedvin. Enzon tulos oli VAL ERI/2 ja arvostelu seuraavanlainen:

Välbalanserad stram champion. Välformat huvud. Bra uttryck. Utm. överlinje. Välans. svans. Bra bröstkorg. Bra benstomme. Utm. bakställ. Rör sig väl. Välvisad. Bra färg.


Enzo arvosteltavana.

Kiva että kerrankin kehutaan myös esittämistä.:) Luokan voitti ranskalainen Alexie De La Roche Turpin, joka oli muuten Suomessa järjestetyssä EV-näyttelyssäkin 2006. Ihan hyvä sijoitus Enzolta tuon tason näyttelyyn. Luokkavoittaja oli ihan eri tyyppinen kuin Enzo ja muutenkin tuntui että tuomari tykkäsi hieman vaatimattomamman tyyppisestä parsonista kuin mitä Enzo on. Oli kiva kuitenkin nähdä eri maitten edustajia. Enzo herätti kovasti kiinnostusta ja siitä kävikin moni ottamassa kuvia. Oma kasvatti Aleksikin sai kovasti ihastuneita kommentteja ja ottipa siitä joku lehtikuvaaja (? ) kuvankin.:)


Iltapäivällä perheen nuorimpia alkoi jo haukotuttaa.;)

Reissu oli kaikin puolin ihan onnistunut. Nikon äiti oli mukana lapsenvahtiapuna, mikä helpottikin kovasti liikkumista. Laivalla tullen mennen nukkui hyvin ainoastaan Aleksi ja kenties Enzo tulomatkalla (mennessä hytissä oli kauhean kuuma!), mutta ihan hyvin reissun kuitenkin jaksoi. Seuraavat näyttelyt olisi sitten onneksi lähempänä, kotoisasti Oulussa.

2 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut hienosti menneestä reissusta veden takana "suuressa maailmassa". Ihana kuva, jossa nuoriso haukottelee :)

Heli kirjoitti...

Tosi paljon onnitteluja hienosta menestyksestä! Enska on niin hieno poika, että ansaitseekin huomion ja menestyksen.