keskiviikko 7. toukokuuta 2008

RUS MVA Miselin Maxfactor


Eilen tuli Enzon valionarvovahvistus Venäjältä. Metkun hakemus on vielä lähettämättä, kun ajattelin ensin odottaa onnistuiko tuo Enzon anomus, ettei mene niin paljon rahaa hukkaan, jos mitään ei kuulu. En onnistunut maksamaan maksua RKF:n sivuilla sanotuille tileille, enkä ole ilmeisesti ainut jolla on ollut valionarvon anomisen kanssa ongelmia ko. maasta. Sen takia meni ensin monta kuukautta, ennenkuin sain aikaiseksi lähettää tuota Enzonkaan anomusta... No nyt laitetaan sitten Metkunkin paperit menemään ja toivotaan että onnistuu yhtä hyvin.:)

5 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut Enzolle RUS MVA-tittelistä. Oli pakko käydä tarkistamassa Koiranetistä aikaisempi "saldo", voi hitsin hitsi !
EUJV-06 JV-06 V-06 ESTV-07 EST MVA FIN MVA BALTV-07 V-07 LV MVA FIN KVA MISELIN MAXFACTOR, rivit siis loppuu kohta kesken :O)

Heli kirjoitti...

No juu, onnea :) Vieläkö Anne muistat koko litanjan???

Anne Salminen kirjoitti...

Marja-Leena: Joo, onhan noita kertynyt...:)
Helkky: Tottahan toki sitä rakkaan lapsen saavutukset muistaa.:) Pitää vaan miettiä aikajärjestyksessä missä sitä ollaan käyty, niin kyllä ne sieltä tulee.

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Meidän blogissa on teille jotakin !

Unknown kirjoitti...

onnittelut täältä ulla-emolta ja kasvattajalta myös :)
mulla on vain hyviä kokemuksia tuosta venäjän kuuluisasta postin kulusta..aina on mennyt perille ja palautunut suht pikana :) tosin muutamat "kikat" on käytetty..