maanantai 12. toukokuuta 2008

Kiireinen viikonloppu


Olipas viikonlopulle ohjelmaa kerrakseen ja paljon ajokilometrejä, ainakin näin 7-viikkoisen vauvan kanssa. Perjantaina ajettiin Pielavedelle ja lauantaiaamuna jatkettiin matkaa pennunhakureissulle Taijan luo Aitooseen. Tämä uusi tulevaisuuden toivo, Gwragged Annwn St Agnes "Aada", on yhdistelmästä Foxline Vandal - Gwragged Annwn Tintagel. Aada sai sijoituskodin Oulusta. Neiti on pieni mutta pippurinen ja aivan mielettömän reipas ja iloinen pakkaus! Aada ja velipojat ovat syntyneet 19.3., samana päivänä kun meidän poika. Hauska sattuma.:) Taija laittoi 18.3. illalla viestiä, että Allin synnytys lähestyy ja totesin, että meillä ei. Aamulla sainkin sitten laittaa vuorostaan viestiä, että kumpi kerkesi ensin.;) Niinhän siinä kävi, että kiilasin edelle.;D


Sunnuntaina vuorossa oli mun ensimmäinen äitienpäivä pojan ristiäisten merkeissä vanhempieni luona. Säästyttiinpä juhlien järjestelyltä.;) Nimeksi herra sai Aleksi Elias. Illalla käytiin vielä viemässä Aada uuteen kotiinsa. Onneksi ei joka viikonlopulle ole noin paljon ohjelmaa, kun Aleksikaan ei osaa nukkua kunnolla vieraassa paikassa. Nyt jäädään vaan mielenkiinnolla odottamaan, mitä siitä Aada-neidistä kasvaa. Ainakin lähtökohdat on hyvät.:) Kuvan Aadasta on ottanut Taija Jokela, kun itse ei ehditty sitä kuvata.


Lopuksi vielä myöhästyneet synttärionnittelut Taikalle ensimmäisestä kasvattamastani shelttipentueesta. Temppua onnittelinkin jo lauantaina Pielavedellä. Tytöt täyttivät 7 vuotta.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Onnittelut Aleksille hienosta nimestä :) Toivottavasti Aadasta tulee toiveita vastaava, näyttää kuvien perusteella kivalta pikkuparsonilta!

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Hienon nimen olette pojalle laittaneet! Kävin kurkkimassa Aadan kasvattajan sivuilla, ihanat silmät ja silmäluomet pikkuparsonilla !