tiistai 11. kesäkuuta 2013

Näyttelyitä

Terveisiä kesälomalta! Vihdoin tämä alkaakin tuntua kesä- eikä sairaslomalta. Viime viikon keskiviikkona mulla oli ensimmäinen lomapäivä ja torstaina olinkin jo kipeänä, eikä ole näin kamalaa flunssaa ollutkaan miesmuistiin. No remppaa on silti yritetty tehdä ja vähäsen se on taas edistynytkin.

Pari viikkoa sitten oltiin helteisessä Kuopiossa näyttelyssä, johon osallistuivat Fanni ja Kerttu. Molemmille tytöille ERI junnuluokassa ja Fannin sijoitus 4. On ne kyllä niin erilaisia, Kertulla olisi ollut virtaa vaikka pyörittää tuulimyllyä ja Fannia taas ei olisi kiinnostanut yhtään. Se ei taida oikein välittää näyttelyistä. Olen vähän kahden vaiheilla esitänkö sen Karttulassa lauantaina, koska sillä Kuopion liikkumisella se ei Karttulassa tule saamaan edes ERIä. Pitänee katsoa paikan päällä mitkä on neidillä fiilikset. Eihän tuo Karttula kaukana ole, vaikka kävisi vain paikalla ihmettelemässä.

Fanni kehässä Kuopion näyttelyssä (vasemmalla)

Kesän kohokohta oli Kimin (Naughty By Nature Hungary Ain't No Gimmicks) rekkari, joka saapui viime viikolla. Eihän se rekkari pitäisi niin iso asia olla, mutta Kimin kohdalla sitä odoteltiin vuosi. Teki mieli kehystää se ja laittaa seinälle, mutta tyydyin kuitenkin ottamaan vain kopion ja alkuperäinen on matkannut eteenpäin Kennelliittoon, jotta saadaan poikanen Suomen rekisteriin. Vihdoin päästiin siis suunnittelemaan näyttelykalenteriin merkintöjä myös Kimille ja muutama onkin jo valikoitu syksylle. Tein Kimille oman kuvakansion meidän kotisivuille, kuvat löytyvät täältä. Kuten kuvista näkyy, Kimi on harjoitellut kotonaan myös agilityä ja on siinä aivan huippu. Kepitkin oli oppinut tuosta vain.:)

Kimin Italiassa asuva sisko Amelie of Nock River's "Amy" ennätti jo ensimmäiseen näyttelyynsä ja oli siellä hienosti ROP.

Amy ja omistajansa Aurelio Toffanello, kennel Nock River's

Kimi ja Amy ovat siis Enzon jälkikasvua Unkarista, emä Pacolito Picture Image.

Isä-Enzollekin on suunnitteilla pitkästä aikaa näyttelyitä. Ilmoitin sen "alkulämmittelyksi" Iisalmeen ja lisää näyttelyitä on luvassa, kunhan syksyllä tulee 8 v. eli veteraani-ikä täyteen. Iisalmeen ilmoitin myös Kertun. 
Ei kommentteja: