maanantai 8. lokakuuta 2012

Jättipotti erkkarista!

Blogin päivitys on jäänyt auttamatta junan alle, vaikka kaikenlaista kertomisen arvoista olisi ja myös kivoja kuvia kasvateista. Eilinen erkkari menee nyt kuitenkin kaiken edelle, sieltä nimittäin läsähti sellainen potti, että saa taas vähän aikaa ihmetellä. Meidän Niitti nipsukka kun voitti koko shown, ollen ensin ROP-käyttökoira, paras narttu ja kaiken huipuksi vielä ROP!! Tuomarina Niitillä oli alusta loppuun Jeff Luscott. Koiria oli ilmoitettu kaikkiaan 203 kpl.

Esittäjä voisi jättää hymyilyn niille jotka sen osaa.;-D

ROP Joutilaan Top Niitti, tuomari Jeff Luscott ja VSP Scream Cracker's S-Type
Taustalla näyttelyn kaksi muuta tuomaria, Svante Frisk ja Kevin Moore.
Kuvat: Leena Mäkelä

Huonosti ei mennyt meidän toisella osallistujalla Fannillakaan (Meu Amor's Nifty Gal Nelly). Fanni osallistui pennut 5-7 kk luokkaan, jossa oli kaikkiaan 11 pikku tyttöä. Fannin sijoitus oli 4. kunniapalkinnon kera.:-) Fanni seisoi kehässä kuin vanha tekijä, liikkumisessa oli vielä pennun iloista hökellystä.:-) Muutenkin olin super tyytyväinen ja ylpeä siitä miten hienosti Fanni näyttelypaikalla oli; ensimmäistä kertaa hälyisessä hallissa ja neiti oli kuin kotonaan.:-) Vastaantulevat ihmiset ja koirat vain olisi ollut niin hirmuisen kivoja, että kaikkia olisi pitänyt käydä tervehtimässä. Fanni näki myös Pepper-äitiä pitkästä aikaa ja niin oli nöyrää tyttöä äitin edessä, vaikka äiti ei pahaa sanaa sanonutkaan.:-) Pepperin tulos oli ERI valioluokasta. Tässä vielä Fannin hyvä arvostelu (Niitin arvostelua en lähde tähän arvailemaan, kun muutamasta sanasta en saa selvää), tuomari Fannilla oli Tarmo Viirtelä:

Koko: Hyvä. Käyttäytyminen: Rodunomainen lähestyttäessä. Hyvä pään muoto. Purenta ok. Kaunis ilme ja hienot korvat. Hyvä kaulan ja rungon pituus. Hyvin kulmautunut etuosa. Erinomainen rintakehä. Hieno häntä ja reilut takakulmat. Karkea karva. Hyvä käytös. Liikkuu hyvällä askeleella.

Näyttely oli hyvin järjestetty ja oli mukava tavata taas paljon tuttuja.:-) Lämpimät kiitokset vielä Kirsille ja Mikalle majoituksesta ja muusta huolenpidosta!

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Onnittelut vielä Niitin menestyksestä! Huimaa, kyllä se on hieno!