maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pentuaitaus hiljeni - toistaiseksi

Viikonloppuna lähti sitten viimeisetkin Pepperin pennuista: Lauantaina Sally Helsinkiin isänsä seuraksi ja eilen Fanni (ent. Nelly) Riistavedelle. Fanni meni sijoitukseen. Muistakaa nyt sitten laitella paljon kuulumisia ja kuvia, kaikki pentujen omistajat!:-) Rämäpään maineen täällä saaneesta Ellasta (Oh My Molly) on tullut hauskoja viestejä, milloin on tyttö käynyt vapaaehtoisesti suihkussa ja milloin ollut mönkkäriajelulla. Eikä mikään tunnu pelottavan, aika likka.:-)

Kimi, Sally ja Fanni yhden kepin kimpussa

Kimi pyörii edelleen meidän nurkissa ja siitä saisi siis joku halukas käydä hakemassa itselleen näyttelykoiran.;-) Ulkomuoto on kohdillaan, Kimillä on hyvä rakenne ja kauniit vaivattomat liikkeet. Trimmauksestakaan ei tarvitse huolehtia, kun karva on sileä. Näyttelyhihnassa kävely onnistuu ainakin näin kotioloissa ja pöydällä antaa jo kivasti asetella itsensä. Tänään käytiin ekaa kertaa "oikealla lenkillä" ja hihnassa kävely onnistui yllättävän hyvin, vaikka tuossa isolla tiellä autot painaakin satasta ohi. Kylällä ollaan käyty joitakin kertoja ihmettelemässä rauhallisempaa liikennettä, ihmisiä ja muuta vilskettä.

Kimi vauhdissa

Niitillä olisi laskettu aika torstaina, mutta synnytystä ei varmasti tarvitse odotella sinne asti. Laittelen sitten tietoa, mitä tuolta syntyi.

Niitti mahoineen juhannuksena. Kuva kaventaa, maha oli jo tuolloin luonnossa paljon isomman näköinen.

Ei kommentteja: