keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

- 4 + 1

Paljon on taas tapahtunut viime näkemältä. Viime viikko oli melkoista hulinaa, kun olin koko koirakompanian + Aleksin kanssa yksin kotona, kun Nikolla oli iltavuoro. Viime viikon maanantaina koiraluku kasvoi vielä yhdellä, kun Unkarin poika Naughty By Nature Ain't No Gimmicks "Kimi" tuli meille väliaikaismajoitukseen. Kimi on minun ja Karlssonin Anjan omistuksessa ja etsii edelleen sijoituskotiaan. Jos olet kiinnostunut, kysele rohkeasti lisää.:-) Kimistä löytyy pari kuvaa kotisivuilta.
Pennut tulivat sunnuntaina 7 viikon varttuneeseen ikään ja sen kunniaksi Pepper-äiti lähti takaisin kotiinsa Sieviin. ISO KIITOS Johannalle ja Teijolle kaikesta, parempaa sijoituskotia ei olisi voinut Pepperille saada! Meille oli iso apu kun pennut varttuivat ensimmäiset 5 viikkoa teillä.

Maanantaiaamuna tapahtui jotain kummallista: Heräsin herätyskellon soittoon. En siis pikkupentujen tai Kimin kitinään. Kaikki (muut) nukkuivat niin sikeästi, että sai käydä herättelemässä.:O Olisiko edellispäivän kahdet vieraat saaneet väsytettyä koko joukon. Joskus näinkin. Onhan näitä vajaita öitä tullutkin keräiltyä, milloin on jollain pennulla asiaa, milloin Aleksi juoksuttaa vessassa ja könyää meidän väliin aamuyöksi nukkumaan ja potkimaan selkään. Milloin ei muuten vaan tuntemattomasta syystä ole osannut nukkua ja on tullut vilkuiltua kelloa jo ennen viittä.

Pentuluku alkoi pienentyä maanantaina, kun ensimmäisinä lähtivät Molly Suonenjoelle ja Lenny Savonlinnaan. Tänään lähtövuorossa olivat Kenny Turkuun ja Kelly Pietarsaareen. Onnellista elämää pienet, teitä on ikävä.:'( Kaikenlaiseen hulinaan sitä näköjään tottuu, kun talo tuntuu nyt tyhjältä. Onneksi Nelly ja Sally pitävät meille seuraa vielä reilun viikon ja sittenhän onkin jo kohta Niitin laskettu aika.;-) Paijattavaa näyttäisi sieltäkin olevan tulossa, nimittäin Niitti on ISO. Paljon isompi kuin viime vuonna. Toivottavasti olen onnistunut lihottamaankin sitä, ettei tuo koko mahankasvu johdu pelkästään pennuista. Pelottaa nähdä mitä sieltä syntyy.;-) Pentujen liikeetkin tuntuvat jo...<3 Kaksi viikkoa olisi vielä odotusta jäljellä ellei Niitti tee "peppereitä" ja synnytä reippaasti etuajassa.

Kaikista muista ollaan saatu jonkinlaiset seisomakuvat otettua, paitsi Sallysta. Pitää huomenna yrittää sekin kuvata, niin voin julkaista kaikkien kuvat sitten täällä.:-)

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Kiitos luottamuksesta - oli ilo että saatiin hoitaa Pepperin pentuja! Ja kovasti tyytyväisiä ollaan että saatiin Pepper meille koiraksi!

Pepper-äiti lähettää kaikille pennuilleen terveisiä!