torstai 27. toukokuuta 2010

Pentu-uutisia

Eilen kuului mukavia uutisia Tampereen suunnalta. Enzon ensimmäinen tositarkoituksella treffattu tyttöystävä A'mael Mellon Berylla Boffin "Peicco" oli käynyt ultrassa ja pentuja oli näkynyt iso joukko. Nyt on siis Enzostakin tulossa isukki.:-) Pentujen pitäisi syntyä juhannuksen jälkeen ja ne menevät kennel Ulvomäen nimiin. Yhdistelmän sukutaulu löytyy täältä.

Viime viikonloppuna astutettiin Enzolla myös toinen tyttö, FI KVA Tupla-Täplän Astrild "Telma". Muutaman viikon päästä tiedetään tuottiko nämä treffit tulosta. Mahdolliset pennut tulevat kennel Tupla-Täplän nimiin. Yhdistelmän sukutaulu täällä.

Pepperkin saatiin jo Suomen rekisteriin ja rekisteröinti tapahtui yllättävän nopeasti ja kivuttomasti. Nyt löytyy Pepekin KoiraNetistä. Muuten meillä on mennyt oikein hyvin, mutta sisäsiisteyden suhteen Pepper on ollut sitkeämpi tapaus, kun meidän aikaisemmat koirat ja neiti on myös kova pureskelemaan kaikkea mahdollista. Niittikin tarvitsi pentuna paljon purtavaa, mutta sille riitti kun antoi luun ja se oli sen kanssa pitkään tyytyväinen. Pepper ei niinkään luista perusta. Niitistä on tullut uudestaan nuori Pepperin kanssa (se vaikutti jo välillä niin varhaiskypsältä) ja jatkuvasti käy jossain jytinä, kun nämä kaksi painivat tai vetävät rallia. Muuten kiva kun niille on paljon seuraa toisistaan, mutta meidän ainoat kukkapuskat ovat kohta tuhoutuneet.>:( Siellä kun on niin mukava käydä leikin lomassa vilvoittelemassa...

2 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Jännittäviä aikoja teillä, meinaan kohta Enzosta tulee isukki :)
Rapsutuksia karvakuonoille :o)

Jenni kirjoitti...

Nyt sitten jännätään, ketä sieltä oikein tulee! Menestyksekästä matkaa teille Tanskaan!