keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Vanhoilla voitoilla uusia

Viime vuoden näyttelymenestyksellä irtosi taas sijoituksia Vuoden sitä ja tätä kilpailuissa. Enzo oli Oulun Seudun Terrieriyhdistyksen Vuoden Showterrieri ja Suomen Terrierijärjestön Vuoden Terrieri 2009 kilpailussa viides. Jälkimmäiseen olisi huolittu kahdeksan parasta tulosta (vähintään ryhmäsijoitus), mutta eihän meillä ollut kuin viisi, eikä paljon enempää edes näyttelyissä käyty. Joten ihan hyvä sijoitus niillä näyttelykäynneillä.:) Terrilifessa kerrottiin, että terrieri oli BIS seitsemän kertaa viime vuonna kaikkien rotujen näyttelyissä. Näistä kaksi oli meidän Enzon tuloksia ja kolme ulkomaalaisen terrierin. Eli vain kaksi muuta suomalaista terrieriä (welsh ja westie) ylsivät kumpikin kerran voittajan korokkeelle asti. Jossain tilastossa ollaan edes voittajia kaikkien terrierirotujen keskuudessa!;)

Meille ei mitään kovin erikoista muuten kuulu. Niitin juoksu tuli viimein päätökseensä ja elämä alkaa palailla normaaleille raiteilleen. Juoksuaika meni aika kivasti, vaikka kumpaakaan (Niittiä/Enzoa) ei viety hoitoon. Nipsu vietti viikon päivät ulkotarhassa, jossa on lämmitetty koppi. Tytöt lenkkeili takapihalta alkaen ja Enzo etupihalta. Selvästi Enzoa mietitytti minne se Niitti on oikein hävinnyt ja oli vähän levoton, mutta ei kuitenkaan kovin rasittavalla tavalla. Se jopa söi hyvin, mutta laihtui silti. Taisi käydä aineenvaihdunta hiukka ylikierroksilla. Niitti hoiti oman eristyksissä olonsa kunniamerkin arvoisesti, ei se ollut moksiskaan.

Ilmat on olleet hienoja ja olenkin yrittänyt ottaa koirista paljon kuvia, kun yleensä tapaa kamera unohtua kotiin. Tässä pääkuvat jokaisesta. Niitin kuva on vähän hassusti rajattu, kun linssilude Aleksi yritti työntyä väkisin kuvaan, eikä siis paljon ehtinyt kohdetta sommitella kuvaan.

Niitti
Enzo
Metku

Vielä lenkkeilykuvia.Montako koiraa näet tässä kuvassa?

1 kommentti:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut jälleen kerran Enzolle :)
Oi kun Niitti on tuossa kuvassa nättinä <3