tiistai 2. helmikuuta 2010

CoC 2010

Lauantaina oli kovasti odotettu Champion of Champions-gaala Vantaan Fur Centerissä. Enzolla oli paikalla kovat kannustusjoukot: Kasvattaja Jaana, Mollyn ja Mannan Leena, Ginin ja Mitzin Heidi ja Urhon Katriina. Niin ja Niko, tietysti.:) Minua ei voi laskea, kun olin siellä lavalla Enzon kanssa.;) Itse gaala meni ihan hienosti, Enzo pääsi kaksi kertaa 3-0 äänin jatkoon ja hävisi sitten norwichinterrierille, joka oli lopulta koko skaban toinen. Kova vastus siis. Lavalla oli mukavaa niin minusta kuin Enzostakin. Ainoastaan kolmannella lavakierroksella Enzo pääsi hieman liikaakin tunnelmaan ja kävi hieman ylikierroksilla.;) Tässä kuvin meidän esitys ensimmäiseltä kierrokselta (kuvat Leena Mäkelä):


Catwalkilla:)


Poseerausta.

Ilta oli tosi onnistunut ja meillä oli mukavaa.:) Kiitos vielä kerran koko porukalle! Ja iso kiitos siitä lahjasta!! Ei teidän olis tarvinnut...:) Jos mahdollista, niin otetaan joskus uusiksi.:)

Parsonporukka yhteispotretissa. Kuvaajan nimeä en tiedä, mutta kamera oli Leenan.;)
Tulomatkalla haettiin Niitti Airiaisesta yökylästä ja samalla Nipsu otti pienet kettutreenit. Voisipa sanoa, että ei olisi voinut paremmin mennä.:) Ja likka oli ekaa kertaa putkessa!! Koe ikää odotellessa...:)
Sitten yleisön pyynnöstä pari kuvaa Niitistä. Ikää tasan 9 kk. Kovasti odotan kevätauringon lämpöä, että pääsisi ulos kuvaamaan. Salamalla kuvaaminen on ihan pyllystä... Ihan kelpo kuvat kuitenkin saatiin.
Niitti pöydällä


Salama tekee uneliaaksi...

Pitänee vielä mainita, että jopa oli kummallista, kun pääkaupunkiseudulla oli lunta enemmän kuin meillä! No viime yön ja tämän päivän aikana on otettu hyvin tasoitusta, kun uutta lunta tuli varmaan 20 cm... Toivottavasti sulavat ennen kesäkuuta pois.

9 kommenttia:

lottis kirjoitti...

Upeita kuvia!! On varmasti ollut taas mukava reissu. :)

Ja Niitti on tosiaan nätti tyttö kerrassaan! Ja kätevä kanssa näköjään, mitä tulee työhommiinkin :)

Jenna, Miisa & Nelli kirjoitti...

Kiitos blogi vierailusta! :) Ihan kivasti meni teillä CoC gaalassa. 'minä jännittin koko lauantain illan miten teillä on mennyt :)

Nelli on nuoresta iästään jo taitava monessa lajissa. Siksi sitä aletaankin pikkuhiljaa kouluttaa Lontoon Olympialaisiin 2012 kymmenottelijaksi. Lajeina tietenkin lelujen varastaminen, syöminen, palloilla pelailu, junioragility, hihnassa vetäminen, haukkuminen, nuoleminen, tottelemattomuus, poseeraaminen ja pahantekeminen :)

Merru&lauma kirjoitti...

Älyttömän hienolta ootta näyttäneet -kumpainenkin catwalkin valloittaja!!!

Kaisa kirjoitti...

Upeita kuvia ja upea koira! Varmasti ollut hauskat kekkerit. Niittikin on aika näppärän näkönen mimmi ja vissiinkin ihan kokonaisuudessaan hieno pentue!

Jenni kirjoitti...

Upea pari, kyllä kelpaa catwalkilla esiintyä :)

Lissu ja poppoo kirjoitti...

Upean näköistä hommaa!!
Varmasti mahtava kokemus.. :)
Milloin Niitillä on ensidebyytti näytelmissä?
Rapsutukset....

Anne Salminen kirjoitti...

Lissu: Niitille ollaan vähän kaavailtu ensimmäiseksi näyttelyksi Hyrynsalmen ryhmistä. Varmaan mennään myös Rovaniemelle. Katellaan nyt mihin kaikkeen sitä innostuu...:)

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Todella ihania kuvia! Tuo kuva missä kävelet Enzon kanssa catwalkilla on jotenkin siis aivan huippu! Niitti on tosi nätti tyttö :o)

Jaana Ruotsalainen kirjoitti...

Waude, oottepa te olleet nättinä kaikki! Ja sää et oo enää blondi?? Siukku 1 v. lähettää terkkuja veikkapuolelle!