sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Meille tulee vauva

Siis koiravauva, tietenkin.;) Kolmannen koiran paikka on ollut auki jo jonkin aikaa ja nyt se sitten täyttyy kolmen viikon päästä. Alkuun katselimme yhdistelmää eri sukuisista vanhemmista kuin nämä nykyiset on, mutta sitten huomasimme käyttöominaisuuksiltaan niin mielenkiintoisen yhdistelmän, että päätettiin joustaa tuosta erisukuisuus-kriteeristä. Niinpä meille on nyt tulossa "Niitti" Joutilaan kennelistä. Kävimme eilen katsomassa pentuja (ovat nyt 6-viikkoisia) ja koko pesue on kyllä oikein kivan näköistä sakkia.:) Valinta neljästä nartusta oli kuitenkin aika selvä. Kumminkohan päin siinä mahtoi käydä, valitsiko Niitti meidät vai me Niitin, mutta tämä tyttö kävi meidät ekana moikkaamassa ja kun oltiin lähtöä tekemässä, niin Niitti lähti autolle niillä elkein, että minähän lähden sitten kai mukaan. Se myös selvästi tunsi jo nimensä, kun muuten ei jutteluun niin erikoisesti reagoinut, mutta kun tuumasin sille, että mitä Niitti, niin häntä alkoi vispata vimmatusti.;) Tässä hän nyt sitten on:

Niitti tulee meille lähinnä metsästyskoiraksi, mutta jos siitä jotain muutakin tulee, niin mikäs siinä. Nättihän tuo on kun sika pienenä ainakin tässä vaiheessa.:)

10 kommenttia:

lottis kirjoitti...

Oi, onnea ihanuudesta, johan se oli aikakin! :D

Minna kirjoitti...

No voi hitsi, mikä söpöläinen! Tulkaa sitte näyttään kun ootte saanu sen Kiiminkiin ja vähä kotiutumaan. Uhma "siskopuolta" moikkaamaan ;)

Jenni kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä!

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi suloiselta tuo "suuri metsästäjä" :o)
Ja kuten säästä puhuit, niin paras pakata autoon Haisaappaat ja sadetakki, hih hih! Voi mulla tietenkin hymy hyytyä, jos vesisateessa kehässä kävellään, ehkä....

Lissu ja poppoo kirjoitti...

Ihana tapaus, onnea!
^Marjan viestistä päätellen olette myös tulossa Rovaniemelle näytelmiin..:)Toivottavasti kumppareita ei tarvita. Siellä näemmä!

Anna-Mari, Mona & Mosse kirjoitti...

Herrajumala!!! Nuo sööttiskuvat on laittomia! Minulla on kanssa TAAS pentukuume ja mietin jo paljonko rahti aika kaukaa maksaa :D Terkkuja sinne ja meille voi tuoda hoitoon tuon namupalan :)

Anne Salminen kirjoitti...

Lotta: Niin, Enzokin täyttää jo syksyllä 4 vuotta, että johan sitä ikäeroa alkaakin nuorimpaan olla.:D
Minna: Joo tullaan. Meillä on lomaa heinäkuun kaksi viimistä viikkoa, niin vaikka joskus sitten.
Jenni: Kiitos.:) Nyt tätä osaa jo odottaakin, kun aiemmin ei ollut juuri pentukuume, vaikka oli pentu päätetty ottaa.
Marja&Lissu: Nähdään Rovaniemellä ja toivottavasti aurinkoisissa merkeissä. Saakohan kehään mennä sateenvarjon kanssa?;)
Anna-Mari: Hyvä, kalenterista löytyiskin muutama viikonloppu, millon olis menoja...;) Minäkin katselin aikasemmin pentua ulkomailta, mutta ei meillä ole nyt vara sellaseen...

Heli kirjoitti...

Ihana poitsu! Onnea uudesta metsämiehestä!

Anne Salminen kirjoitti...

Helkky: Ymmärrän erehdyksesi, Niitti on vähän jätkämäinen ja nimikin sopisi myös urokselle, mutta tyttö se kuitenkin on.:)

Heli kirjoitti...

Ou nou, pikkufiba sukupuolessa :) no, suloinen se on joka tapauksessa!