tiistai 3. helmikuuta 2009

CoC

Lauantaina koitti se kovasti odotettu Champion of Champions-gaalailta. Kasvattaja-Jaana tuli miehensä Juhan kanssa meille kannustusjoukoiksi, mikä oli todella mukavaa, kun ei sieltä ketään muitakaan tunnettu. Kiitos vielä kerran molemmille hyvästä seurasta!

Ohjelmassa oli ensimmäisenä esiarvostelu. Tuomarina championeilla olivat Hans Lehtinen, Gunnel Holm ja Ann Ingram Irlannista. Itse kilpailu käytiin pudotuspelimenetelmällä; koirat menivät pareittain lavalle ja tuomarit äänestivät jatkoonmenijän. Enzolle arpaonni oli ollut suotuisa, kun pääsimme suoraan toiselle kierrokselle. Ensimmäisenä vastaan tuli pyreneittenpaimenkoira, jonka Enzo voitti 3-0. Seuraava vastus olikin sitten kovempi pala, hyvin menestynyt tanskandogginarttu. Sille tulikin sitten takkiin 0-3. Tavoite kuitenkin täyttyi (eli voitettiin edes yksi koira:) ), joten ei voi olla kuin tyytyväinen.

Kameraa ei sitten tietenkään ollut mukana taltioimassa tätä ainutkertaista tapahtumaa. (tähän voisi laittaa sellaisen hymiön, joka hakkaa päätä seinään) Puitteet oli tosi hienot, joten hyvällä kameralla olisi saanut hienoja kuvia... Esiintymislava ei ollut suuren suuri, mutta tuntuihan se aika komealta astella iltapuvussa ja korkkareissa Enzon kanssa catwalkilla.;-P Toivottavasti päästään toistekin! Niin ja tärkein: Ruoka oli hyvää ja sitä oli kuin olikin riittävästi.;)

2 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut Enzolle ja taustajoukoille vielä tätäkin kautta pääsystä CoC:iin. Tilaisuus kruunasi viime vuoden näyttelymenestyksen osalta. Käyttöpuolen menestyksen osalta voisi olla joku erähenkinen juhla jossain .....

Minna kirjoitti...

Mitä mitä! Ettei ollu kameraa mukana? Ja määkun niiin odotain kuvaa nähtäväksi teistä siellä!