lauantai 11. lokakuuta 2008

Jos päästään

Kaikille tulee sanottua, että ollaan tulossa sinne ja sinne näyttelyyn, jos päästään eikä tule mitään esteitä. Innostuin muistelemaan niitä kertoja, kun ei olla päästy/ollaan päätetty olla lähtemättä/ollaan meinattu myöhästyä. Tässä ne jotka muistin:

08/06 Kouvola: Jokaisen painajainen, ensimmäisenä onnettomuuspaikalla. Mies makasi tiellä ja auto ojassa. Onni onnettomuudessa, ei ollut käynyt kovin pahasti. Näyttelyyn kerittiin, mutta piti lisätä vähän painoa lisää kaasujalkaan.
07/07 Erkkari: Enzolla oli maha sekaisin, eikä kehdattu lähteä.
08/07 Tervakoski ja Terri-Eri: Ihmeteltiin kun Metku ei nouse ylös aamupissille. Yritin nostaa sitä jaloilleen, mutta se oli jäykkä kuin käpylehmä. Sen selkä oli jämähtänyt niin jumiin, että ei pystynyt liikkumaan ollenkaan. Ei muuta kuin päivystykseen. Lauantai meni Metkulla toipuessa, eikä kehdattu sunnuntain näyttelyn takia lähteä enää ajamaan etelään.
01/08 Kajaani: Enzo paastosi joulun/uuden vuoden aikaan Uhman juoksun takia, eikä ollut siis ihan näyttelykunnossa lihas- ja yleiskunnon puolesta. No oltaisiin ehditty se jotenkin "kuntouttaa", mutta iski laiskuus, eikä jaksettu stressata yhden näyttelykunnon takia. Jätettiin siis suosiolla väliin.
07/08 Ylivieska: Moottoritiellä ihmeteltiin, että mikä auton pohjaan kolahti. Kohta se selvisi. Auton pohjapanssarilevy (tms.) meinasi irrota ja sitä sitten kiinniteltiin huoltoaseman pihassa. Näyttelypaikalla oli vielä pitkä autojono. Kiire tuli, mutta kerittiin. Kiitos Lotalle kun piti meidät ajantasalla.:)
08/08 Sawo Show: Tämä on kaikkein noloin. En ollut muistanut ilmottaa Enzoa. Ei siinä vielä mitään, sitähän sattuu. Mutta kun olin vielä sen viikon alkuun asti siinä uskossa, että olen ilmoittanut!:S
08/08 Tornio: Tämä ei harmittanut! Perjantaina oli metsästyskoe toisella puolella Suomea ja oltaisiin kyllä ehditty näyttelyynkin, kun oltaisiin ajettu läpi yön. Enzo vaan oli ihan ruskea ja silmät turvoksissa hiekasta, että moinen vaihtoehto ei käynyt edes mielessä.
08/08 Terri-Eri: Enzo ei yksinkertaisesti ollut omasta mielestä tarpeeksi hyvässä karvassa, että oltaisiin kehdattu lähteä.

Seuraava yritys olisi siis ensi viikon sunnuntaina. Enzo voisi olla paremmassakin lihaskunnossa, mutta sen takia ei jäädä pois. Mitä vaan muuta voi kuitenkin tapahtua, mutta toivotaan parasta.:)

2 kommenttia:

Lissu ja poppoo kirjoitti...

Kyllä sitä voikin sattua kaikenlaista aina ennen näyttelyä :)
Onnea matkaan ens viikonlopulle!
Mekin yritetään matkailla sitten joulukuussa Helsinkiin....
Rapsutuksia!

Heli kirjoitti...

No, pääsittehän työ :) Onnea Ropille!