sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Piteåssa näyttelyssä

Eilen ajeltiin näyttelyyn Ruotsin maalle Piteåån. Sattui oikein hellepäivä, aurinko paahtoi pilvettömältä taivaalta. Tuomarina oli kreikkalainen Maria Dekaristou ja parsoneita oli ilmoitettu 13, joista kolme Suomesta. Mietin kehässä, että kovinhan tuomari nopeasti teki päätöksensä paras uros-luokassa, kun tuli oikeastaan samantie kättelemään ja onnittelemaan. Enzo oli siis paras uros sertin, cacibin ja S MVA-tittelin kera ja loppukahinoissa myös ROP. Arvostelusta selvisi, että tuomari oli todella ihastunut Enzoon:

Exellent type. Very quality dog! Exellent developed of body. Exellent expression. True terrier movement and temperament. A true champion that deserves the title!

Tämä oli taas niitä tuomareita, josta oli ihanaa miten koira innostuu hänen vinkulelustaan. Tällä kertaa sain onneksi sentään Enzon liikkumaan vingutustuokion jälkeen.;)

Enzo herätti kovasti kiinnostusta ja siitä kävikin moni kyselemässä. Ryhmään ei enää jaksettu jäädä, kun Aleksilla oli kiukkuinen päivä. Varmaan paahtava aurinko ja tuuli teki tehtävänsä. Kiva reissu kuitenkin.:)Lisätty kuva Enzosta Piteåssa, kuvaaja Anna Wikström.
Olen varmaan päivissä sekaisin ihan kokonaan, kun muistelen kirjoittaneeni tuon tekstin sunnuntaina ja sen takia kirjoitin että eilen käytiin. Päiväykseksi on tullut kuitenkin lauantai?? Eli lauantaina 31.5. käytiin siellä näyttelyssä, ettei joku ajattele että järjestetäänkö niitä Ruotsissa perjantaisinkin.;)

3 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut Ruotsin muotovalio Enzolle. Suorastaan superlatiivinen arvostelu, huh huh ! Rivi senkun pitenee :o)

Unknown kirjoitti...

Onnittelut täältä Mikkelistä kanssa. Kiitos kun jaksat viedä kasvattiani eteenpäin..
jaana & lauma

Katja kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Ruotsin valiolle! Hieno arvostelu :)