sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Vaasan kv-näyttelyssä


27.4. Meidänkin uutiset ovat jatkossa blogissa, niin voin tehdä nämä päivitykset itse. Ajattelin keventää webmasterin työtaakkaa, kun hänelläkin on pieni lapsi.

Eilen avattiin tämän vuoden näyttelykausi Vaasassa. Huomasi, että taukoa on tullut useamman kuukauden verran (viimeksi oltiin messarissa), kun Enzolla oli keskittymiskyky vähän hukassa. Enzo oli kuitenkin ROP ja päästiin siis kokeilemaan ryhmään. Siellä kävely onnistui erinomaisesti ja seisominenkin jo paremmin. Enzo olikin yllätykseksemme sitten RYP4! Hienosti alkoi siis tämä vuosi näyttelyitten osalta.:)

6 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Tervetuloa bloggaamisen ihmeelliseen ;) maailmaan perhe Salminen. Pitää heti laittaa tää linkki omaan blogiin! t. Marja

lottis kirjoitti...

Onnea vielä tännekin! Ja kiva kun aloit bloggaamaan! Se on kieltämättä kätevämpää kuin sivujen pito. On se Enzo kyllä vain niin nätti koira!! :)

Mona&Mosse kirjoitti...

Savon maan karvaiset lähettävät pusuja ja murinoita!!!

Vuokko kirjoitti...

Onnittelut näyttelymenestyksestä, vaikka ei kait se Enzon kyseessä ollessa yllätyksellistä olekaan - on se vaan upea koira!
Kiva, kun olet avannut blogin. Itse olen huomannut, että tulee kirjoitettua paljon enemmän koirien kuulumisia blogiin, kuin kotisivulle kuulumisia. Mukava on myös käydä muiden blogeja lukemassa ja kommentoimassa ; )
Simakasta Wappua!

Heli kirjoitti...

Moikka,
löysin tieni tänne sun blogiin :) Onnea Vaasan menestyksestä!

T Helkky, Mango ja Amos

Anne Salminen kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista!:)